Alapozás után, szezonkezdet előtt...

Az idei szezonunkat óriási várakozásokkal kezdtük meg. Az első két hónap a felnőtt csapat számára az alapozásról szólt. Mindössze két teremversenyen vettünk részt, és azokon is elsősorban az átmozgatás és a korongéhség kielégítése volt csak a cél. Február első hetétől már szabadtéren edz a 30 fős versenykeretünk, amelyből az augusztusi főversenyre egy 14-16 fős szűk utazókeret kiválasztása fog történni. A szezonban a hazai versenyek és a külföldi open és women versenyek szolgálnak majd a játék puszta örömére. Míg öt magas színvonalú versenyen a felkészülés és a legerősebb két sor kiválogatása lesz a fő cél.

 

Az öt "válogató" verseny: Május 30, Innsbruck, Ausztria; Június 6. Wodzislaw, Lengyelország; Június 27. Klagenfurt, Ausztria; Július 11. Konstanz, Németország; Augusztus 15. Bécs, Ausztria. Az idei fő célkitűzésünk pedig az augusztus 29-30-án Csehországban megrendezésre kerülő Kupacsapatok Európa Kupájának Kelet-európai regionális fordulóján (EUCR-MIXED) bekerülni a legjobb 6 csapat közé.

A felkészülést megkezdő keretünk:

(térdelő sor:) Farkas Kira, Szabó Ancsa, Milovits Hanna, Lauter Szilvia, Bangó Ágnes, Balatoni Fanni.

(Középső sor:) Varga Bogi, Köllőd Luca, Barna Zsófi, Szabó Adri, Szoboszlai Kriszta.

(Hátsó sor:) Gerse Joci, Erdősi Zoltán, Heppes Misi, Kácsor Attila, Takács Máté, Cser Bence, Paksai Marci.

(Képről hiányzók:) Csanády Bogár, Fodor Jucus, Füleki Dorina, Kiss Zsu, Tóth Zsófi,

Barna Viktor, Hernády Gergely, Kádas Attila, Kovács Bence, Milei Ádám, Móricz Sándor, Steiner Mátyás, Szabó Péter, Zagyva Dániel.