Augusztus idusán a cseh fővárosban játszotta csapatunk idei 4., egyben utolsó felkészülési versenyét. Kissé tartalékos kerettel mentünk, így a realitás a mezőny közepe volt helyezésben. Ennek ellenére szombaton meggyőző fölénnyel nyertük a csoportot, megelőzve (és megverve!) olyan leendő EUCR-es ellenfeleinket, mint a tavalyi Európa Kupa bronzérmes Terrible Monkeys, vagy a most első kiemelt 3SB csapata.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mivel a másik csoportban érdekes körbeverések voltak, vasárnap reggel kifogtuk a müncheni mumusunkat, a német Kreuz&Quer  csapatát. Főként a fáradásunkból eredő hibáinkat ki is használták, így a csoportelsőség dacára nem kerültünk legjobb 4 közé. Még a sokk hatása alatt a kövtekező meccsen 0:3-as rajt után csak felzárkózni volt időnk, így a 7. helyért a Frkot csapatát verve tudtunk vigasztalódni.

A játék képe kifejezetten jónak mondható volt két héttel az EUCR megmérettetés előtt. Az eddigi stabil csapattagokon is látszik a fejlődés. Sőt új játékosunkat is sikeresen dobtuk a mélyvízbe (a mindössze 17 éves Bánhidi Panna gyorsan felnőtt a nemzetközi élmezőnyhöz). Az viszont egyértelmű tanulság, hogy eredményes versenyhez hosszabb "kispaddal" kell utazni. 

 

A csapat tagjai voltak: Barna Zsófia, Bánhidi Panna, Füleki Dorina, Kenderesi Zsuzsanna, Lauter Szilvia, Szabó Ancsa, Tóth Zsófi, Barna Viktor, Cser Bence, Erdősi Zoltán, Kovács Bence, Paksai Márton, Steiner Mátyás