Harmadik alkalommal tarthatott egyesületünk ünnepélyes évzárót, ahol - hagyományosan - az idei év eseményeinek áttekintése mellett sor került a jövő évi tervek bemutatására, és egyéni díjak kiosztására.

 

 

Az egyesület elnöke december 12-én a negyvenkét fős tagság 25 jelenlevője előtt kezdhette meg az évértékelést.

A versenyeken elért sikerek (Klagenfurti győzelem, Müncheni és CsehKimlei ezüst, OB győzelmek, EUCR szereplés) és hiányérzetek (prágai verseny, hazai versenyek száma) felsorolását követően a magas edzéslátogatási számokat (14fő az idei 94 edzés több mint 2/3 részén részt vett) és az alacsony fluktuációt (egy játékos távozott, 4-5 kiemelkedő képességű játékos érkezett, a tavaly 'mag' maradt) dícsérte.

A két díjazott kategóriában idén 3 főt jutalmazott Oklevéllel a szakvezetés: az Utánpótlás nevelés területén Lauter Szilvia és Paksai Márton részesült díjazásban (előbbi a III. utóbbi a IV. korcsoportban nyerte meg az ElőOlimpiát tanítványaival).

 

A legmagasabb edzésszámot Barna Zsófia érte el - az edzőnél is több edzésen volt jelen, aktívan! Szintén a lányok csk-jához kötendő bejelentés, hogy a 2016. évi szezon fő versenyein a Mixed csapatban is Zsó viseli majd a kapitányi karszalagot.

A jövő évi tervek tekintetében több jó hír is megosztásra kerülhetett: az elnyert támogatások tekintetében nagyon bíztató év előtt állunk, így a legtöbb külföldi versenyre két csapatot fog tudni utaztatni az egyesület. Emellett új mezgarnitúrát is kapnak a kiemelt tagok. S mivel a Windmill Windup szervező 2016-tól a Mixed csapatoknak biztosítanak 40 spotot - ezzel Európa legnagyobb Mixed klubversenyévé avanzsálnak, így a MUFA SE június első hétvégéjére - első magyar mixed csapatként - nevezni fogja a Hallodigaz-e? Csapatot! 

A fő célkitűzés 2016-ban az EUCR-X versenyen az 5. hely megszerzése. Mivel nem augusztusban, hanem május elején lesz ezúttal az Európa Kupa selejtező, az évzáró beszéd zárásaként alapos pihenést kért/kívánt a tagoknak az elnök. S megígérte, hogy 2016.január 20-tól soha nem látott hatékonyságú, feszített tempójú felkészülésre számíthat minden Hallodos...

 

Az ünnepi hangulat a mintegy 60 perces prezentáció és díjkiosztót követően is megmaradt, így az egyesület tagjai, játékosai éjszakába nyúlóan búcsúztatták a mögöttünk hagyott szezont.