A januári "Pilot" verseny után március végén útjára indul a V4+ Ultimate Liga sorozat.

A négy visegrádi ország legjobbjai, kiegészülve osztrák és szlovén klubokkal évente három alkalommal mérik össze tudásukat. A 2017. évi szezon az első, melynek első állomása Győrött lesz, a felújított DAC pályán március 25-26-án.

 

Még zajlanak az utolsó simítások a szervezés körül, de már most kijelenhetjük, hogy ismét rekordokat döntünk a létszámokat tekintve.

Minimum kilenc felnőtt mixed csapat vesz részt a versenyen, köztük a 2016. évi cseh bajnokság mindhárom dobogósa, a szlovák, szlovén és magyar bajnok, valamint három (vagy 4?) lengyel elsőosztályú alakulat. Több mint 150 versenyzőre számítunk.

A hétvége szerves, és kiemelt része az U15 korosztálynak szóló kispályás kupa, melyre székesfehérvári, győri és budapesti csapatok jelentkeztek. Nyolc általános iskolás korosztályú csapat mintegy 75 versenyzője méri össze tudását.

Elmondhatjuk tehát, hogy soha ennyi Mixed csapat, ennyi mixed játékos még nem vett rész hazánkban nagypályás versenyen. S a több mint 200 frizbis eddig nem látott magas színvonalra is garancia lesz mindkét korcsoportban.

Részletes program és sorsolás folyamatosan frissítve:

 https://www.facebook.com/events/1073200149458602/

A belépés egész hétvégén díjtalan, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!