Többszörösen is nagy várakozásokkal készültünk a V4+ Liga második szezonjának első fordulójára.

Kipróbálhattuk ugyanis a vadonatúj Gyirmóti komplexumot. Korábban nem látott nagy kerettel neveztünk a versenyre, a húsz fős csapat harmada elsőversenyes volt. S az európai szövetség elnöke is kilátogatott a versenyre, bejelentést tenni.

A várakozásaink minden soron beteljesültek!

Újoncaink remek játékot produkáltak, meccsről meccsre ért össze a nagybetűs Csapat. A Gyirmóti körülmények fantasztikusak voltak. S Andrea Furlan is jó hírt hozott.

Örök riválisunkat, a cseh Left Overst szombaton legyőztük, majd vasárnap a negyeddöntőben és a bronzmeccsen két hatalmas skalpot gyűjtöttünk be. Előbb a régi ismerős 3SB-t vertük fölényesen, majd a bronzérmet 14:10 arányú meccsen csentük el a szintén cseh Terrible Monkeys orra elől! Külön kiemelendő, hogy tőlük a szombati csoportmeccsen még 8:9-ra kikaptunk, ám a helyosztón főként a lányaink támadójátékának köszönhetően 8:8-as félidő után faképnél hagytuk Európa tavaly 5. legjobb csapatát!

Az eredményhirdetésen Andrea Furlan elnök úr pedig bejelentette hivatalosan is, hogy 2019. június 29-július 6. között a magyar szövetség szervezheti meg a felnőtt Európa-bajnokságot Győr-Gyirmóton!

Indulhat-e ennél szebben egy frizbis szezon?!

V4+ Ultimate Liga, 2.szezon, 1.forduló, Győr-Gyirmót

1. Iron horse

2. Yellow Fever

3. Hallodigaz-e?

4. Terrible Monkeys, 5. 3SB, 6. North Side (SOTG), 7. Left Overs, 8. Plastsiterz, 9. Banik Lasky (DNF), 10. LOL (DNF)

(Balról) Takács Luca, Oláh Dóri, Varga Vivien, Csepi Niki, Kollár-Nagy Melinda, Halmos Vivi, Farkas Anita, Balikó Ádám, Pasztendorf Panka, Pasztendorf Máté, Csanády Bogár, Andrea 'Oddi' Furlan, Erdősi Zoltán, Barna Zsófia, Takács Késa, Szalóky Ádám, Varga Dani, Prigya Jutas, Paksai Márton (képről hiányzik: Gerse József, Csehi Lóránt, Luka Vilmos-felkészítő)