Két és fél év után jelentkezünk ismét.

Rendkívül sűrű, hatékony és élménydús 30 hónap van egyesületünk szakemberei és játékosai mögött. A hírcsend oka egyrészt éppen az az erőltetett munkatempó, ami ezt az időszakot jellemezte számunkra. Másrészt pedig az a tény, hogy a legfontosabb projekteket a 2018-2020-as időszakban a MUFA tagjai elsősorban nem az egyesület, hanem a Magyar Repülő Korong Szövetség képviseletében vitték véghez. Erre a tényre minden hiúság nélkül nagyon büszkék vagyunk. Egyesületünk játékosai és edzői részt vettek a 2019. évi junior Európa-bajnokságon, ahonnan egy 4. és egy 2. helyezéssel tértek haza a nemzeti válogatott tagjaiként. Szintén 2019-ben egyesületünk szakemberei részt vettek a GAISF által szervezett World Urban Games világesemény szervezésében. S legnagyobb büszkeségünkként számos játékosunk a nemzeti válogatott tagjaként játszották végig, míg szakembereink főszervezőként megrendezték a 2019. évi felnőtt Ultjmate Európa-bajnokságot Győrben!

Fenti projektekről híreket, részleteket a szövetség honlapján olvashatták (visszaolvashatják) látogatóink: www.mrksz.hu.

2020 ősze egy új helyzetett eredményezett. Egyesületünk elnöke a győri Széchenyi Egyetemen kapott lehetőséget a rekreáció szakos hallgatók sportági oktatására, s egy nemzetközi szintű Ultimate "fellegvár" felépítésére (az egyetem sportegyesületével kooperálva).

Az új kihívás egyes lépcsőfokairól honlapunkon rendszeresen beszámolunk a jövőben.

Első állomásként a MUFA RKSE egy rutinos Hallodigaz-e? magból és a leglelkesebb SZE-s ifjú titánokból álló HALLOD-SZESE fantázianevű csapattal áll ki a november 22-én esedékes Ligakupa nyolccsapatos versenyére. Szeretnénk egy dobogós hellyel berobbanni, és borítani a papírformát!